Consultanta ISO 27001

Consultanta conform standardului SR EN ISO 27001:2005 – Managementul securitatii informatiei

Organizatia Internationala pentru Standardizare a publicat un nou standard ISO/IEC 27001:2005 pentru sistemele de management al securitatii informatiei .
Standardul precizeaza procesele necesare unei societati sa implementeze, monitorizeze, revizueasca
mentine si imbunatati un sistem de management al informatiei.
Acest standard formeaza un ansamblu unitar cu standardul ISO/17799:2005 referitor la managementul securitatii informatiei si prevede dezvoltarea unei politici de securitatea informatiei disponibila orcarei parti interesate si care demonstreaza angajamentul organizatiei la toate nivelele.

De ce aveti nevoie de certificarea ISO 27001?

Implementarea si certificarea unui sistem de management al securitatii informatiei este o decizie strategica la care recurg organizatiile deoarece garanteaza securitatea informatiilor societatii certificate cit si a informatiilor clientilor si partenerilor de afaceri.
Sistemul ofera recomandari pentru tinerea sub control a riscurilor informationale , identifica tipurile de amenintari si orienteaza catre cai de abordare ale metodelor de protectie pentru a proteja supravietuirea companiei dvs.
Ofera managerilor un control mai bun asupra fluxurilor de informatii din organizatia certificata.
Sunt identificate si tinute sub control mai bun riscurile care pot afecta activitatea societatii.
Ofera clientilor si partenerilor de afaceri incredere sporita in organizatia certificata.
Posibilitatea de a intruni toate conditiile de eligibilitate la licitatii acolo unde certificarea SMSI este un criteriu.
O pozitie si imagine mai buna pe piata in fata concurentei.

Standardul se adreseaza organizatiilor din cele mai variate domenii: comert, servicii, transport, financiar, asigurari, telecomunicatii.
Orice organizatie care considera ca informatiile cu care intra in contact trebuie protejate, de unde necesitatea unui astfel de sistem de management prin care sa isi tina sub control toate riscurile.
O astfel de certificare este o carte de vizita care nu poate fi trecuta cu vederea de catre toti partenerii de afaceri sau clienti.

Solutii cu impact real in consultanta management, cursuri de management , consultanta iso, certificare iso, consultanta fonduri europene, fonduri nerambursabile, securitatea informatiei, management riscuri, responsabilitate sociala, excelenta in afaceri, servicii inspectii tehnice, asigurarea calitatii in productie, imbunatatire procese de productie,  imbunatatire procese operationale si de management, certificare iso 9001, certificare iso 14001, certificare ohsas, certificare sa 8000, certificare iso 27001, certificare ISO 31000, certificare ISO 26000, consultanta ISO 27001, consultanta ISO 9001, consultanta ISO 14001, consultanta OHSAS, consultanta spitale, acreditare spitale, acreditare CONAS, acreditare laboratoare, acreditare RENAR, elaborare proceduri control managerial intern, Ordin 946/2005, OMFP 946, ISO13508:2006,linii directoare pentru implementarea unui sistem al calitatii in institutiile de sanatate.

Te asteptam la oricare din sediile noastre din tara pentru informatii oferite gratuit de consultantii nostri!

Vino si tu si alatura-te clubului “Anderssen Consulting”!