Consultanta ISO 9001

ISO 9001:2000 Sistemul de management al calitatii

Obiectivul acestui standard este de a stabili cerinte internationale pentru sistemul de management al calitatii in orice domeniu (industrie, comert, servicii si transport). Managementul calitatii reprezinta ceea ce practica organizatiile pentru a asigura produse si servicii in conformitate cu cerintele clientilor sai. Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul dumneavoastra pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce “calitate” a unei organizatii este premiza de baza pentru o cooperare si o dezvoltare fructuoasa. Calitatea, ceea ce inseamna calitatea proceselor si a rezultatelor, este si va fi intotdeauna un factor de competitie important, daca nu cel mai important.

Acest Sistem de management al Calitatii se adreseaza companiilor din toate domeniile de activitate, din orice regiune a globului, care doresc sa supuna propriile organizatii unei evaluari externe si unei comparatii de Buna Practica in raport cu concurenta, precum si companiilor care doresc sa isi imbunatateasca performanta si competitivitatea pe piata nationala si internationala.

Cresterea competitivitatii firmei: peste 70% dintre firmele certificate ISO 9000 raporteaza un avantaj competitiv major, in urma implementarii unor astfel de standarde.

O cerere crescuta din partea clientilor, astfel ca in jur de 30% dintre firmele necertificate ISO 9000 au declarat ca au pierdut clienti in favoarea unor concurenti certificati.

Din ce in ce mai multi concurenti se certifica: in multe domenii, 35% pana la 40% dintre concurenti sunt certificati ISO 9000 sau in curs de certificare. Cu trecerea timpului avantajul concurentei creste iar dumneavoastra cu cat pierdeti mai mult timp cu atat riscati ca relansarea sau consolidarea afacerii sa intarzie.

Este usor de aplicat si eficace. Odata cu implementarea unei astfel de certificari eficienta dumneavoastra va creste, asemeni si afacerea dumneavoastra. Certificarea ISO 9001 este o conditie de eligibilitate pentru licitatiile la contracte guvernamentale: Ministerul Apararii, Ministerul Sanatatii doresc sa incheie contracte de colaborare cu firme certificate ISO 9000, ca o garantie a seriozitatii parteneriatului.

Solutii cu impact real in consultanta management, cursuri de management , consultanta iso, certificare iso, consultanta fonduri europene, fonduri nerambursabile, securitatea informatiei, management riscuri, responsabilitate sociala, excelenta in afaceri, servicii inspectii tehnice, asigurarea calitatii in productie, imbunatatire procese de productie,  imbunatatire procese operationale si de management, certificare iso 9001, certificare iso 14001, certificare ohsas, certificare sa 8000, certificare iso 27001, certificare ISO 31000, certificare ISO 26000, consultanta ISO 27001, consultanta ISO 9001, consultanta ISO 14001, consultanta OHSAS, consultanta spitale, acreditare spitale, acreditare CONAS, acreditare laboratoare, acreditare RENAR, elaborare proceduri control managerial intern, Ordin 946/2005, OMFP 946, ISO13508:2006,linii directoare pentru implementarea unui sistem al calitatii in institutiile de sanatate.

Te asteptam la oricare din sediile noastre din tara pentru informatii oferite gratuit de consultantii nostri!

Vino si tu si alatura-te clubului “Anderssen Consulting”!